Nieuws

Twitch maakt nieuwe plannen voor SUBtember bekend

Twitch maakt nieuwe plannen voor SUBtember bekend

September staat alweer voor de deur, en dat betekent dat de SUBtember-promo op Twitch weer gaat beginnen. Voor veel streamers betekent SUBtember een boost in abonnementen, en voor Twitch kijkers een flinke korting.

Met hulp van Lenovo Legion als sponsor, verlaagt Twitch de prijs van alle abonnementen, ongeacht het niveau. Abonnementen van één maand krijgen 20 procent korting, abonnementen van drie maanden 25 procent korting en abonnementen van zes maanden 30 procent korting. SUBtember-kortingen kunnen daarnaast ook nog eens worden gebruikt om subs van het ene niveau naar het andere te upgraden.

De nieuwe SUBtember promo heeft dus een kleine upgrade gekregen ten opzichte van van de SUBtember-korting van vorig jaar, die over de hele linie 20 procent was, ongeacht het niveau van je abonnement. Echter kreeg je vorig jaar ook korting op gift subs en 20 procent korting op Twitch-merchandise. Die voordelen zitten er dit jaar helaas niet meer bij.

Streamers krijgen nog steeds het volledige sub bedrag

Hoewel Twitch kijkers nu dus een stuk minder voor een abonnement op hun favoriete streamer moeten betalen, krijgen de streamers wel gewoon nog het volledige bedrag.

De SUBtember-actie begint op 1 september om 13:00 uur CT en eindigt op 1 oktober om 01:59 uur CT. Het is niet beschikbaar voor mobiele gebruikers, dus je moet een abonnement nemen via je computer om de korting te krijgen.

Het platform belooft in de loop van de maand "meer verrassingen" om het evenement te vieren, en is van plan om Tijdens het Twitch Public Access event op 16 september een aantal andere acties aan te kondigen.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann