Nieuws

Valorant Agent 15 heeft mogelijk een stun ability

18 februari 2021, 13:00

De eerste informatie over de vaardigheden van Valorant agent nummer 15 zijn bekend. Na patch 2.03 zijn op verschillende maps sterren te zien. De sterren zouden kunnen wijzen op een stun en smoke ability van Agent 15.

Eerder kwam Riot Games met hints naar buiten via een blogpost, ook zaten er hints over de nieuwe Agent 15 in de Night Market poster. Na patch 2.03 zijn op verschillende maps een sterren te zien. Een van de eerste die naar buiten kwam met deze teaser was twitter gebruiker Cynprel, die een foto deelde van de ster in de spawn van de verdedigers op map Haven.

Deze sterren zijn niet alleen zichtbaar op de map Haven maar ook op Icebox en Bind; mogelijk zitten deze sterren ook verstopt zitten in Split en Ascent.

Embedded content: https://twitter.com/cynprel/status/1362109080228139011

Stungranaat

Deze ster lijkt een hint te zijn naar een ability van Agent 15. Sterren worden in de gamewereld vaak geassocieerd met stungranaten. Mogelijk krijgt Agent 15 dus een vaardigheid die mensen kan stunnen. Ook lijkt deze ster erg op de ster die te zien is op de R4kiya player card, deze player card is te verkrijgen in de Valorant Battlepass op level 38.

Naast dat de sterren een hint kunnen zijn naar de abilities komen ze ook overeen met het thema van de agent, de cosmos. Het is mogelijk dat Riot Games komende tijd meer hints vrijgeeft. De volgende Act van seizoen 2 staat gepland op 2 maart 2021, de kans dat de nieuwe agent rond deze tijd uit komt is zeer groot.

Deel: