Nieuws

Valorant Agent 16 mogelijk op komst

18 maart 2021, 14:27

Riot Games is druk bezig met het uitbreiden van de agent line up. Nu zijn er hints naar een mogelijke Agent 16, Agent 16 komt mogelijk uit bij de nieuwe Act.

Na de komst van Astra op 2 maart, is het toch mogelijk dat er een nieuwe agent aankomt. Act 2 eindigt vermoedelijk op 27 april, en de kans is aanwezig dat spelers een nieuwe agent kunnen verwachten. Op 16 maart bracht het Arabische Twitter account van Valoranteen negen seconde video naar buiten, in deze video was een straat te zien en een onbekende stem te horen. De onbekende stem zei “In tijden van oorlog, wees niet bang voor de bommen.” Aan het einde van de video was ook de tekst “maak je klaar” te zien.

Embedded content: https://twitter.com/VALORANTar/status/1371853775091171332?s=20

Als deze video hint naar de nieuwe Agent 16 is de kans groot dat deze agent een Initiator role krijgt, dit is afleiden uit het de zin “in tijden van oorlog, wees niet bang voor de bommen.” Spelers kijken al een tijdje uit na een nieuwe Initiator agent. Op dit moment is de enige aanvallende Initiator agent Breach, deze agent heeft één granaat en drie flashes. Een nieuwe aanvallende Initiator zou de huidige meta door elkaar schudden, dit is het effect dat Riot vaak wil wanneer zij een nieuwe Agent uitbrengen.

Releasedatum Agent 16

Tot nu toe houdt Riot Games zich aan hun schema, elke Act een nieuwe agent. De meest logische datum voor de nieuwe agent is dan 27 april 2021.