Nieuws

Valorant agent Killjoy abilities gelekt

28 juli 2020, 08:59

Er is al enige tijd bekend dat er een nieuwe agent in Valorant aan zit te komen. Killjoy, zoals het nieuwe personage heet, is nu gelekt via de website van Riot Games, waar haar abilities allemaal al te zien waren.

De pagina van Killjoy is inmiddels weer offline gehaald, maar natuurlijk hebben fanatiekelingen de beelden allang opgeslagen. Op de website heet de pagina 'Enter Killjoy' en hier waren al haar abilities te vinden, inclusief een korte omschrijving. Als header had de pagina alleen een tijdelijke afbeelding, dus er zijn nog geen beelden van het uiterlijk van de agent gelekt.

De abilities van Killjoy:

Alarmbot

Killjoy plaatst een robot op de grond die geactiveerd wordt als een tegenstander te dichtbij komt. De robot gaat dan achter de tegenstander aan en ontploft. De ontploffing doet niet alleen damage, maar maakt de tegenstander ook dubbel zo kwetsbaar voor damage voor korte tijd.

Turret

Killjoy plaatst een turret die op tegenstanders schiet binnen een hoek van 180 graden. Je kunt de turret ook weer oppakken.

Nanoswarm

Als Killjoy deze granaat gooit gebeurt er in eerste instantie niks. Bij het activeren doet de granaat een paar seconden damage in een grote cirkel.

Lockdown

Killjoy zet een apparaat op de grond neer dat in een groot gebied er omheen dat na een paar seconden opladen tegenstanders vertraagt en hun wapen afpakt.