Nieuws

Valorant developers staan open voor nieuwe old-school skins

22 maart 2021, 19:21

De Infantry skinline in valorant is één van de meest favoriete skinlines in Valorant, deze skins geven spelers een nostalgisch gevoel. Via Reddit laat Valorant-ontwikkelaar Riot Games weten dat zij open staan voor nieuwe old-school skins, bijvoorbeeld voor de Vandel en Stinger.

Riot Games bracht de Infantry skinline op 18 maart uit. Voor 2930 Valorant points (32 euro) kan je de skin bundle kopen; in deze bundel zitten skins voor de Ares, Ghost, Guardian, Operator en Spectre. De wapens in de Infantry skin line hebben een eerste wereldoorlog style. Ook lijken deze wapens op de wapens uit oude Call of Duty en Battlefield games.

Spelers gaven hun feedback over deze skins op Reddit. Sean ‘Oniram177’ Marino, Premium Content Art Leader in het Valorant team van Riot Games reageerde op een fan die feedback had. De fan liet weten dat zij of hij graag een Infantry 2.0 ziet met daarin een AK47 skin voor de Vandel en een PPSH-41 skin voor de stinger. Oniram177 reageerde hierop met het volgende; “Eerlijk gezegd hebben wij hier niet over na gedacht, maar vinden het een goed idee. De skins kunnen verschillende tijden van oorlog laten zien. Dit geeft ons een hoop opties.” Sinds de lancering van het spel zijn fans erg te spreken over het futurische arsenaal gekruist met realiteit. Riot kan vele kanten op gaan met deze skins, maar één ding is duidelijk spelers kunnen nieuwe Infantry skins verwachten.

valraont-vandal-ak47-skin-1