Nieuws

Nieuwe Valorant map Fracture uit ranked gehaald

Nieuwe Valorant map Fracture uit ranked gehaald

Riot Games heeft de nieuwe Valorant map ‘Fracture’ uit de competitieve spelmodus gehaald. De spelontwikkelaar heeft namelijk veel meldingen gekregen over een bug waardoor het niet mogelijk is om de bom op te pakken.

Via het officiële Valorant Twitter-account laat ontwikkelaar Riot Games weten dat er een bug is ontstaan die ervoor zorgt dat de Spike onder de map spawned. Hierdoor kan het aanvallende team de bom niet oppakken en dit zorgt ervoor dat het erg moeilijk wordt voor de aanvallers om een ronde te winnen.

Embedded content: https://twitter.com/PlayVALORANT/status/1440833578158284809

In de tweet geeft Riot aan dat ze de bug gaan verhelpen en dat Fracture hopelijk binnen 24 uur weer speelbaar is in de ranked modus.

Fracture

Gisteren werd Fracture gereleased voor de ranked modus, daarvoor was het alleen mogelijk om de nieuwe map in de normale modus te spelen. Zo kregen spelers de mogelijkheid om de map te leren kennen en te testen. Onlangs werd er nog het een en ander aan de map aangepast, bepaalde kratten bij de B-site zijn kogelbestendig gemaakt zodat spelers zich kunnen verschuilen voor vijandig vuur.

Fracture heeft een unieke layout, de aanvallers kunnen namelijk kiezen aan welke kant van de map ze spawnen en de spawn van de verdedigers is in het midden van de map. Dit zorgt voor unieke strategieën en bijzondere situaties.

Eerdere bugs

Het is niet de eerste keer dat een Valorant-map last heeft van bugs na de release. De map Icebox had veel ongemakken en werd er waren meerdere patches voor nodig om het op te lossen. Zo was het voor de agent Omen mogelijk om naar plekken te teleporteren die normaal niet bereikbaar waren en zo veel informatie voor zijn team te verzamelen.

Vincent Le Haen
Vincent Le HaenRedacteurGepassioneerd gamer die graag schrijft over zijn hobby en mensen die daar beter in zijn dan hijzelf
Vincent Le HaenVincent Le HaenVincent Le Haen