Nieuws

Valorant heeft dagelijks bijna drie miljoen spelers

22 mei 2020, 14:12

Valorant wordt elke dag door bijna drie miljoen unieke spelers gespeeld. Dat meldt een journalist van ESPN op Twitter. De nieuwe shooter van Riot Games heeft ondanks zijn beta status daardoor één van de actiefste gaming communities.

Dat veel spelers hyped zijn voor Valorant is een understatement. Na een beta van twee maanden komt de release van de game steeds dichterbij. Valorant komt op 2 juni uit waardoor de beta binnenkort sluit, maar het aantal unieke spelers is nu al indrukwekkend.

Embedded content: https://twitter.com/FionnOnFire/status/1263543343536996352?s=20

Drie miljoen unieke spelers is niet niets. Hierdoor heeft Valorant meer dan drie keer zoveel dagelijkse spelers dan zijn grootste concurrent, Counter-Strike: Global Offensive. Spelers kregen toegang tot de Valorant beta door Twitch streams van de game te bekijken. Als begin juni alle spelers toegang hebben tot de game gaat het aantal dagelijkse spelers nog verder omhoog.

Valorant heeft een sterke periode achter de rug, die met de opkomende launch alleen nog maar sterker wordt. Wil jij ook deel uitmaken van de Valorant Benelux community? Join dan de Valorant Benelux Discord Server.

Volg al het nieuws over Valorant op de Valorant Benelux Discord en meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Deel: