Nieuws

'Valorant krijgt nieuwe agent Killjoy, Free For All en Cyberpunk skins'

12 juli 2020, 11:42

De nieuwste patch van Valorant is onlangs uitgekomen, wat voor dataminers werk aan de winkel betekent. Ook dit keer was het raak, want ze vonden onder andere bestanden voor een nieuwe agent genaamd Killjoy, een free-for-all gamemode, en een nieuwe skinlijn voor wapens.

Hoewel er in de battlepass van Act 1 al hints en verwijzingen zaten naar de nieuwe agent, lijkt hij nu ook daadwerkelijk in het spel te zitten. Zo vonden de dataminers onder andere een animatie voor zijn ultimate, alsmede verscheidene geluidseffecten en andere audiobestanden. Het ziet er dus naar uit dat Killjoy de nieuwe agent van Act 2 gaat worden, al is het natuurlijk niet met honderd procent zekerheid te zeggen.

Embedded content: https://twitter.com/ValorantExpress/status/1281313530625421312?s=20

Onlangs werd de Elderflame-skinreeks geïntroduceerd. Deze skins waren allemaal gecentreerd rondom een draken-thema. Nu hebben de dataminers in de bestanden een eventuele volgende lijn gevonden, met als thema Cyberpunk. Deze skin-line lijkt skins te hebben voor onder andere de Judge en de Bulldog. Ten slotte lijkt het binnenkort ook mogelijk te worden om een pauze in te lassen tijdens de game. Opgegraven code uit de patch lijkt te suggereren dat er om een time-out kan worden gevraagd, alsmede de mogelijkheid om linkshandig te kunnen spelen.

Embedded content: https://twitter.com/ValorantExpress/status/1281396155331620869?s=20