Nieuws

Valorant krijgt systeem dat spelers met slechte connectie waarschuwt

25 maart 2021, 17:05

Valorant-ontwikkelaar Riot Games heeft gehint naar een nieuw waarschuwingssysteem voor mensen met een slechte internet connectie. Dit systeem moet spelers met een slechte connectie waarschuwen voordat zij een match in gaan.

Een Reddit-gebruiker suggereerd dat spelers met een slechte internetconnectie gewaarschuwd moeten worden voordat zij een match gaan in. Valorant developer Aeneia reageerde hierop en vertelde dat het Valorant development-team hierover heeft gesproken en dat het er mogelijk aan komt. Spelers die halverwege een match door internet problemen het spel verlaten krijgen voor hun volgende match een melding. Aeneia laat weten dat deze melding het volgende zegt; “Hey, you disconnected a lot last game. Fix yo stuff before jumping in again.”

Embedded content: https://old.reddit.com/r/VALORANT/comments/mbc7uq/askplayerswithabadconnectionaretheysure/grz59ee/?context=3

In patch 9.05 werden AFKers en dodgers in competitive aangepakt. Nu wordt er ook gewerkt aan een systeem die mensen met een slechte connectie moet waarschuwen. Wanneer de functie in het spel geimplementeerd wordt, is nog onbekend.