Nieuws

Valorant-spelers niet tevreden met animatie van nieuwe knife

9 maart 2021, 10:58

Riot Games krijgt veel klachten over de nieuwe Prime 2.0 Karambit knife upgrade. De upgrade veranderd de animatie wanneer je de knife erbij pakt, maar spelers zijn niet blij met hoe dit eruit ziet.

Met de release van Act Two bracht Riot ook de Prime skins terug, met de Prime 2.0 skins. Het pareltje van deze skinset was de karambit knife en zijn animatie op level 1, wanneer je de knife erbij pakt draait deze een rondje. Spelers vonden de level 1 animatie geweldig en voor een groot deel van de spelers was dit de reden om de skin te kopen. Wanneer de speler de knife upgrade naar level 2 doen krijgt de knife een elektrische gloed en verandert de animatie. Wanneer je de knife erbij pakt schuift deze open in plaats van dat het ronddraait.

In een Reddit Q&A vertelde Game Producer Preeti Khanolkar en Premium Content Art Leader Sean ‘Oriram177’ Marino dat de ronddraai animatie niet terug komt naar level 2, dit omdat er spelers zijn die de level 2 animatie juist mooier vinden. In deze Q&A is er een nieuwe functie aangekondigt waarbij spelers kunnen veranderen van level 1 naar level 2 upgrades, om zo spelers te laten kiezen welke animatie zij willen gebruiken.