Nieuws

Valorant-toernooi Red Bull Campus Clutch komt naar Nederland

25 februari 2021, 15:53

Het eerste wereldwijde Valorant-toernooi voor studenten komt eraan onder de naam Red Bull Campus Clutch. In totaal doen er meer dan 50 landen mee. Nederlandse studenten van universiteiten en hogescholen kunnen zich vanaf nu inschrijven. De Nederlandse kwalificatietoernooien vinden plaats op 18 en 25 maart, gevolgd door de nationale finale op 4 april.

In Red Bull Campus Clutch kunnen studententeams bewijzen dat zij naast het beste studententeam van Nederland, ook de beste van de wereld zijn. Dit toernooi is het allereerste wereldwijde esports-toernooi voor hogescholen en universiteiten. Studenten uit meer dan 50 landen gaan de strijd aan om de titel: beste Valorant studententeam ter wereld. Er wordt niet alleen voor een titel gestreden, ook neemt het winnende team 20.000 euro mee naar huis.

Voordat de teams naar het wereldkampioenschap gaan moeten zij de landelijke concurrentie verslaan in de qualifiers, deze vinden voor Nederlandse studenten plaats op 18 en 25 maart om 19:00 uur. De beste teams van de kwalificatietoernooien gaan naar de finale op zaterdag 4 april om 14:00. Zowel de qualifiers als de finales worden uitgezonden op het Twitch kanaal van Red Bull Nederland.

Meld je aan voor Red Bull Campus Clutch

Ben jij naast een hardwerkende student ook een god in Valorant. Stel dan een team samen gevuld met studenten van een Nederlandse hogeschool of universiteit en meld je aan via de website van Red Bull Campus Clutch.