Nieuws

Vanguard Pro en Schadenfreude geplaatst voor GameForce Masters CSGO play-offs

5 augustus 2019, 07:00

Vanguard Pro en Schadenfreude hebben zich na de tweede kwalificatieronde geplaatst voor de play-offs van de GameForce Masters. Vanguard Pro won in zijn wedstrijd met 2-1 in mappen van Asterion. In de andere wedstrijd won Schadenfreude eveneens met 2-1 van Team Dogs. Daarmee plaatsen ze zich zoals gezegd voor de play-offs, waarvan de finale op 5 en 6 oktober plaatsvindt in de Orange Esports Arena.

Vanguard Pro en Schadenfreude zijn bevestigd als deelnemers aan de play-offs van de GameForce Masters-competitie. Beide teams wisten tijdens de tweede kwalificatieronde succesvol door de brackets heen te gaan, en beide teams wisten hun laatste wedstrijd met 2-1 te winnen. 

Vanguard Pro viel al in de eerste kwalificatieronde op, hoewel dit voornamelijk in negatieve zin was. De Belgische Janavar werd beticht van cheaten en kon geen demo uploaden na een wedstrijd. Uiteindelijk mocht het team wel verder spelen, waar ze in de laatste ronde strandden tegen Game Fist. Ditmaal wist Vanguard zich wel te kwalificeren, ten koste van Asterion. 

Schadenfreude is een mixteam bestaande uit enkele grote namen uit de Benelux scene. Hun kwalificatie is dan ook niet geheel verrassend, aangezien veel van de spelers flink wat ervaring hebben op het hoogste niveau van de Benelux. Hun weg naar de kwalificatie was relatief eenvoudig: ze kregen een BYE in de eerste ronde en wonnen de tweede ronde op basis van een forfeit. De derde ronde moesten ze tegen Aetas.Vraagteken, waar ze met overtuigende cijfers van wonnen: 16-5. In de finale kon Team Dogs een map winnen, maar bleef het daarbij en won Schadenfreude de andere twee mappen. 

Daarmee hebben de beide teams zich geplaatst voor de play-offs, waarvan de finale wordt gespeeld in de Orange Esports Arena op 5 en 6 oktober.

Deel: