Nieuws

Veel Nederlanders naar Smash Bros Ultimate toernooi Ultimate Fighting Arena

3 oktober 2019, 15:46

Ultimate Fighting Arena is een van de grotere Europese Super Smash Bros Ultimate toernooien. Veel Nederlanders reizen dit weekend naar Frankrijk om mee te doen met dit toernooi. Een paar van de beste spelers van Nederland doen ook mee, en hebben een grote kans om in de prijzen te vallen.

Ultimate Fighting Arena is het eerste grote Smash evenement van oktober en daarmee ook het eerste grote toernooi van het derde seizoen van de Power Ranking. Met bijna 500 inschrijvingen voor Super Smash Bros Ultimate is het geen makkelijk toernooi, maar naast dat komen een paar van de beste spelers van de wereld langs. MkLeo, Glutonny, Mr. R en Kameme zijn allemaal aanwezig, naast een paar van de beste spelers van Europa. 

Qua Nederlanders zijn er een paar spelers die je in de gaten moet houden. Meru, Space, iStudying en S1 zijn de bekendste namen als het gaat om Nederlandse Smash spelers maar hun zijn er een paar andere goede spelers die naar het toernooi komen. Cursedcake, WhYYZ en Paint zijn ook namen die je in de gaten moet houden voor dit toernooi. Alle drie zijn het spelers die goede resultaten weten te halen in hun eigen land maar dit nog niet echt in het buitenland hebben gehaald. Aankomend weekend kunnen we zien hoe ver ze komen, maar de kans is heel groot dat de top 8 veel Nederlanders zal bevatten.

Aangezien Frankrijk in dezelfde tijdzone is hoef je niet op extreme tijden je Twitch te openen om de Nederlanders te volgen. Je kunt de stream zien op het Twitch-kanaal van VGBootCamp en duimen voor alle Nederlanders.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen