Nieuws

Veel Super Smash Bros Ultimate spelers lovend over Smash Summer Camp

17 augustus 2019, 18:08

Smash Summer Camp is volgens veel Super Smash Bros Ultimate spelers een van de beste Smash events waar ze ooit naar toe zijn geweest. Naast een bootcamp was het zomerkamp van Bring Your Own Controller ook een verbindende ervaring, en hebben veel spelers elkaar van een andere kant gezien.

De Super Smash Bros community is al een van de meest hechte communities die je in gamend Nederland kan vinden. Smash Summer Camp was voor velen een evenement waarbij de onderlinge band tussen spelers verbeterd is en ze veel geleerd hebben. Het belangrijkste thema aan het evenement was dat het "meer dan Smash" moest zijn, en dat betekent dat de game spelen niet het enige doel van het kamp was. Zo werden er diverse Smash gerelateerde activiteiten georganiseerd waar de deelnemers in vaste teams aan moesten deelnemen. Deze activiteiten varieerden van een Crew Battle tot een Bonte Avond. Er was dus genoeg te doen voor iedereen, of je nou een pro of een beginner bent.

Het hoogtepunt voor veel spelers was het Amiibo toernooi. Elk team kreeg een Amiibo die in de loop van het kamp getraind moest worden. De laatste dag gingen alle Amiibo's de strijd met elkaar aan om te kijken welke het beste was. De Amiibo's leren van de acties van hun tegenstander dus sommige Amiibo's voerden moeilijke setups uit terwijl anderen constant dezelfde aanvallen bleven doen. Dit resulteerde in veel hilariteit, zeker omdat veel spelers zich nooit met dit deel van de game bezighouden. Door dit events en andere vonden veel spelers Smash Summer Camp een van de beste Smash evenementen waar ze ooit naar toe zijn geweest.

Bring Your Own Controller heeft een legendarisch evenement weten te organiseren, en heel veel Smashers zijn ze daar enorm dankbaar voor. De volgende editie is al bevestigd, dus volgend jaar kunnen we zien wat er dan georganiseerd wordt.

Voorafgaand aan het kamp waren veel mensen al erg geïnteresseerd, wij spraken Bring Your Own Controller eerder over het kamp en hun motivatie erachter. Dat artikel kun je hier lezen.

Deel: