Nieuws

Verdansk ‘84 is de nieuwe Call of Duty Warzone map in Season 3

23 april 2021, 14:56

Verdansk ‘84 is de nieuwe map van Call of Duty Warzone. Nadat het origineel in-game opgeblazen werd met een nuke neemt de jaren 80 variant zijn plek in. Met meer dan tien nieuwe en verbeterde locaties is het samen met de nieuwe wapens onderdeel van de season 3 update.

Raven Software heeft niet stilgezeten voor de seizoen 3 update. Verdansk is na een lange serie aan geruchten dan eindelijk opgeblazen en wordt de map vervangen met een spiksplinter nieuwe variant. Verdansk ‘84 is een volledige makeover van het originele Verdansk met nieuwe locaties, een ander seizoen en een complete overhaul van de vorige map. De map bevat zeven nieuwe locaties en vijf plekken die flink op de schop zijn gegaan. Hierdoor is de map een nieuwe ervaring in plaats van een kleine update.

We zeggen wel spiksplinter nieuwe variant, maar de map gaat een beetje terug in de tijd, namelijk naar 1984. Dit betekent dat Verdansk op dat punt nog in volle bloei stond. Raven Software geeft aan dat de map een stuk groener is dan voorheen, en ook een flinke overhaul van de lightning effects bevat.

Embedded content: https://youtu.be/y6wJ6usXCAA

Ook de Gulag is op de schop gegaan. Waarbij spelers het eerst tegen elkaar opnamen op een minimalistische remake van Nuketown mogen gevangen spelers het nu op een klein stukje van de klassieke Black Ops 2 map Standoff uitvechten. Deze geliefde map moet een sterke vervanger zijn voor de oude Gulag. Veel spelers klaagden over de vorige Gulag omdat je vrij makkelijk kon winnen door in spawn te campen.

codwarzonenewgulags3

Tijdens seizoen 3 worden er ook een aantal nieuwe wapens toegevoegd. Twee van deze wapens zijn voor iedereen beschikbaar, namelijk de SK Sierra en de Renetti. De SK Sierra is een semi-automatische Marksrifle met een hogere rate of fire dan de meeste wapens binnen die klasse. De Renetti is een pistol met een desastreuze close range potentie.

De nieuwe Call of Duty Warzone map Verdansk ‘84 is vanaf nu te spelen.