Nieuws

Voetballer Diogo Jota haalt 30-0 in de Weekend League

9 februari 2021, 10:01

In FIFA 20 liet Liverpool aanvaller Diogo Jota al zien erg goed te zijn in de game. Dat is ook dit jaar het geval. Afgelopen weekend zette hij een ongeslagen 30-0 scoren neer in de Weekend League. Hij stond hiermee zelfs even op de eerste plaats. Inmiddels is hij op de tiende plaats geëindigd.

Diogo Jota heeft in 2020 aan de wereld getoond naast goed te kunnen voetballen ook een ster te zijn in de game FIFA. Zo haalde hij al een aantal keer het nieuws met zijn prestaties in de Weekend League. Afgelopen zomer verdiende Jota een transfer naar Liverpool FC. Na een erg sterke start raakte hij in december geblesseerd. Geschat werd dat hij zes tot acht weken is uitgeschakeld.

Dit geeft hem ongetwijfeld meer ruimte om in het weekend meer FIFA te spelen. Hoewel zijn club Liverpool hard onderuit ging tegen Manchester City afgelopen weekend, schitterde Jota door zijn ongeslagen score in de Weekend League. Met onderstaand team ging hij 30-0 en eindigde hij op plaats 10 van de wereld.

Embedded content: https://twitter.com/diogojotaegames/status/1358047340611928071

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en ontvang update over je favoriete games. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter, Facebook, Instagram, Twitch en YouTube.

Deel: