Nieuws

'Volgende Fortnite LTM wordt Infected Mode'

27 februari 2020, 13:28

Het lijkt erop dat er een nieuwe Fortnite gamemode in ontwikkeling is. Leaks wijzen namelijk op de komst van een 'Infected' mode die potentieel naar Fortnite komt.

Fortnite Chapter 2 Season 2: Top Secret is nog maar net begonnen en bracht ontzettend veel nieuwe content. Het lijkt er nu op dat Dataminer FireMonkey alweer de volgende Fortnite-content heeft gevonden. In de game files van Top Secret vond hij namelijk informatie die wijst naar de komst van een eventuele Limited Time Mode: Infected.

Embedded content: https://twitter.com/iFireMonkey/status/1230959259220881408?s=20

FireMonkey vond referenties naar twee teams: Team Survivors en Infected. Daarnaast vond hij de namen van een aantal abilities: Double Jump, Heartbeat, Growl en Scream. Ook wordt er in de code vermeld dat deze abilities een cooldown hebben. Het is niet bekend óf en wanneer de gamemode verschijnt en hoe hij gaat heten. Wel vond FireMonkey ook de term 'Arsenic' in de game files.

Infected Mode

Infected is een gamemode die we kennen uit de Halo en Call of Duty-reeksen. Het werkt een beetje zoals in Save The World alleen speel je in een Infected mode tegen andere spelers. Het ene team (de Infected) jaagt op het andere team (de Survivors) en moet binnen een bepaalde tijd alle Survivors gedood hebben om de game te winnen. Is een Survivor eenmaal neergehaald door een Infected dan wordt hij zelf ook een Infected. In deze gamemode hebben de Survivors meestal een ranged wapen waar de Infected alleen een melee wapen hebben.

Blijf altijd op de hoogte van het laatste Fortnite nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: