Nieuws

Volgende League of Legends champion Samira wordt 'verbazingwekkend'

7 augustus 2020, 10:59

De nieuwste champions Lillia en Yone hebben nog maar net het daglicht gezien of er zijn alweer geruchten over de volgende toevoeging aan League of Legends. De Braziliaanse streamster Streamie onthult wat ze weet over de champion.

Streamie had al eerder ook correcte leaks over Lillia, Yone en de Spirit Blossom skinline, dus het lijkt erop dat ze een zeer betrouwbare bron voor haar informatie heeft. Genoeg redenen om aan te nemen dat er op z'n minst een kern van waarheid in de leaks over deze 151e champion moeten zitten.

Het nieuwste karakter gaat Samira heten en heeft volgens Streamie een eigenschap die voor veel mensen 'jawdropping', oftewel verbazingwekkend, zal zijn. Ze claimt dat ze zowel de champion als haar abilities al heeft kunnen zien en omschrijft in haar livestream meer informatie over Samira.

Uiterlijk

Om het uiterlijk van Samira te omschrijven toont ze een schets van een vrouwelijk personage en vervolgens ook nog de Cowgirl Miss Fortune skin. Volgens Streamie is de nieuwe champion een combinatie van deze twee uiterlijken, maar dan met minder kleding. Ze heeft twee wapens, namelijk een pistool en een dolk, en een machinegeweer voor haar ult. Ze omschrijft Samira als 'een soort vrouwelijke Rambo'.

Ultimate

De ultimate van Samira omschrijft ze als een combinatie van de ults van Katarina, Urgot en Nunu. Ze draait rondjes, schiet met haar machinegeweer en gooit met dolken. Een 'style meter' houdt bij hoeveel enemy champions ze met haar ultimate raakt.

Het is afwachten tot Riot Games met officiële informatie over Samira komt, maar gezien de vorige leaks van Streamie zou zeker een (groot) deel van informatie kunnen kloppen.