Nieuws

Wanda en Vision komen mogelijk naar Fortnite

16 februari 2021, 18:12

Wanda en Vision van de Disney+ serie WandaVision komen mogelijk naar Fortnite. In de v15.40 patch van het spel zijn skins gevonden met codenamen die refereren naar de televisieserie. Epic Games en Disney hebben het nieuws beide nog niet bevestigd of ontkracht.

Twitter gebruiker ShiinaBR laat weten dat er in de bestanden van de nieuwe update drie bestanden zitten die versleutelt zijn, dit zijn skins en andere cosmetica. Deze bestanden hebben de volgende code namen: BikeCatch, ToneTrip, en AcutePanic. Een van deze bestanden wijst erop dat dit mannelijke en vrouwelijke Fortnite skins kunnen zijn. Ook de namen van de bestanden wijzen naar een mogelijke crossover met WandaVision.

ToneTrip kan refereren naar een verandering in een toon die plaatsneemt in elke aflevering van WandaVision, deze show maakt sitcoms na van verschillende tijdperken. AcutePanic kan refereren naar de paniek die Wanda in de show ervaart wanneer mensen langzaam door krijgen dat er met hun realiteit gespeeld wordt door Wanda.

Embedded content: https://twitter.com/ShiinaBR/status/1361612016994168833

Publiciteitsstunt

Het thema van Fortnite seizoen 5 lijkt erg op het verhaal van de WandaVision serie. In de WandaVision serie gebruikt Wanda haar krachten om inwoners van een dorp binnen het dorp te houden om zo haar perfecte realiteit te creëren. In Fortnite brengt Agent Jonesy de beste vechters van de wereld naar het eiland om zo spelers te stoppen, en het lijkt erop dat Wanda hier mee zou kunnen helpen.

De laatste Episode van seizoen 5 in Fortnite wordt verwacht op 5 maart 2021, ook komt de laatst aflevering van Wandavision uit op deze datum. Als deze leaks kloppen zou een publiciteitsstunt zijn voor zowel Fortnite als WandaVision.

Deel: