Nieuws

Dit is het ontwerp van de Call of Duty: Warzone 2 map

Dit is het ontwerp van de Call of Duty: Warzone 2 map

Tom Henderson heeft het ontwerp van de Warzone 2 map bekend gemaakt. De Call of Duty insider verschafte al eerder informatie over de belangrijkste locaties. Daar komt het algehele ontwerp nu bij. Wat opvalt is de prominente aanwezigheid van water.

De geruchtenstroom rondom Modern Warfare 2 en Warzone 2 is in volle gang. Insiders, zoals Tom Henderson en Ralph Valve voorzien de fans van steeds meer informatie. Duidelijkheid over de Warzone 2 map was er nog niet. Daar is nu verandering in gekomen.

ontwer-warzone-2-map
Bron: Tom Henderson

Belangrijke POI's in de Warzone 2 map

In de handgetekende afbeelding van Tom Henderson wordt duidelijk hoe de Warzone 2 map er globaal uit gaat zien. Water is met blauw aangeduid, steden en dichtbebouwde gebieden zijn grijs en verhoogde gebieden zijn donkerbruin. Daarnaast is een zwarte lijn te zien, wat een spoorlijn aanduidt. De rest is overig land.

Opvallend is de grote hoeveelheid water. Volgens de insider lijkt de zwemfunctie in Call of Duty: Warzone 2 werkelijkheid te worden. Eerder werd duidelijk dat Infinity Ward een nieuwe engine gebruikt in Modern Warfare 2 en Warzone 2. Dit moet zwemmen mogelijk maken.

Zonder screenshots of artwork is niet duidelijk hoe de map er werkelijk uit gaat zien. Daarentegen liet leaker TheGhostOfHope weten dat de Warzone 2 map gebaseerd is op Medellín. Verder heeft Tom Henderson al eerder informatie gedeeld over de belangrijkste POI's.

Een aantal van deze belangrijke locaties bestaat uit klassieke Call of Duty maps. Volgens de insider zien we Highrise uit Modern Warfare 2 terug in een moderne stad. Ook Quarry komt terug en een gelijknamig gebied is al op de afbeelding hierboven te zien. Verder moet Terminal, één van de beste Call of Duty maps ooit, het vliegveld vormen.

Tot slot lijkt het erop dat Warzone 2 en DMZ dezelfde map delen. DMZ is een game modus dat lijkt op de game Escape from Tarkov. Deze game modus is onderdeel van de nieuwe iteratie in de franchise. Modern Warfare 2 wordt 28 oktober uitgebracht.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.