Nieuws

Warzone behoudt de Modern Warfare engine

2 november 2020, 09:23

Call of Duty: Warzone behoudt de engine van Modern Warfare. Dit laat een medewerker van Activision op het ResetEra-forum weten. Warzone zal in december geïntegreerd worden met Call of Duty: Black Ops Cold War, maar de Battle Royale-game behoudt dus de huidige engine.

In een topic over de Black Ops Cold War en Warzone integratie geeft de 'Art Lead' van Activision op eenvoudige wijze aan dat er geen 'engine shift' voor Warzone plaatsvindt. De Art Lead beantwoordt hiermee een vraag die al langer in de community gesteld wordt.

warzone-modern-warfare-engine

Movement is een belangrijk onderdeel van de engine. De Modern Warfare-movement kent een aantal belangrijke features, zoals bijvoorbeeld de mount-optie. De Call of Duty Cold War Multiplayer heeft deze mount-optie niet. Anderzijds hebben de spelers in de Multiplayer van Black Ops Cold War de mogelijkheid om te zwemmen. Het is de vraag hoe Activision met deze verschillende movement-systemen omgaat. Blijven ze zich strikt vasthouden aan het huidige systeem of gaan ze toch een aantal nieuwe elementen implementeren?

Call of Duty Black Ops Cold War

Benieuwd wat Call of Duty: Warzone je dit jaar te bieden heeft? In ons artikel Cold War Warzone gaan we daar dieper op in. Ook Black Ops Cold War heeft dit jaar veel te bieden. Naast de Multiplayer en Warzone bevat deze game de Call of Duty Cold War Campaign en Call of Duty Cold War Zombies.

Schrijf je nu in voor de Esports Club nieuwsbrief en krijg elke vrijdag om 16:00 de hoogtepunten van afgelopen week. Blijf altijd op de hoogte van het laatste esports nieuws en volg ons ook op Twitter en Instagram.

Deel: