Nieuws

Warzone bug geeft spelers acht wapens uit loadout drop

3 mei 2021, 12:02

Er is een nieuwe bug gevonden in Call of Duty Warzone. Deze bug geeft spelers de gekozen loadout uit een loadout drop maar liefst acht keer. Door middel van deze bug kunnen andere spelers ook jouw loadout oppakken.

De bug ging eerst rond op sociale media, na een tijdje kwam er een video van online op Reddit. In de Reddit post liet de Warzone-speler de bug zien. Hij selecteerde een loadout en kreeg hierna zoals gewoonlijk de wapens in zijn inventory. Meteen daarna verschenen de wapens ook op de grond, van elk wapen vier. Na het selecteren van één loadout verdwijnt de loadout drop, dit gebeurt normaal pas wanneer je hele team een loadout heeft gekozen.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/n2pqyc/loadoutbugduplicatedweapons/?utmsource=share&utm_medium=web2x&context=3

Deze bug lijkt heel goed te zijn, één speler kan een loadout kopen voor het hele team. Maar de bug heeft ook een keerzijde. Voor spelers die alleen met specifieke loadouts spelen kan deze bug erg vervelend zijn, zij kunnen namelijk hun wapens niet kopen wanneer een teamgenoot eerder een loadout koopt.

Raven Software lijkt haar handen vol te hebben met bugs in het nieuwe Warzone seizoen 3, waaronder een Warzone bug die spelers onder de map liet gaan. Het is nog niet bekend of Raven op de hoogte is van deze bug, maar de kans is groot dat dit binnenkort wordt opgelost.