Nieuws

Warzone bug laat spelers nog niet uitgebracht wapen gebruiken

1 juni 2021, 14:11

Een bug in Call of Duty Warzone laat spelers de AMP63 Pistol ook gebruiken in Call of Duty Black Ops Cold War, de huidige reguliere variant van de reeks. Het wapen is volgens de roadmap nog niet uit.

In de officiële roadmap voor Call of Duty Black Ops Cold War Season 3 was te zien dat er zes nieuwe wapens naar het spel kwamen. Het laatste wapen, een volledig automatisch handpistool genaamd AMP63, is nog niet uit. Toch hebben spelers eerder toegang tot dit wapen.

De eerste twee wapens van seizoen 3 waren te verkrijgen in de Battle Pass, verder zijn de nieuwe wapens te krijgen met in-game challenges. Spelers melden dat wanneer je de AMP63 challenge hebt voltooid in Call of Duty Warzone dat je dit wapen ook krijgt in Black Ops Cold War.

Ontdekking na Reddit-discussie

Reddit gebruiker David Lara54992 zag spelers de nog niet uitgebrachte AMP63 gebruiken in Call of Duty Black Ops Cold War. Hij plaatste een video op Reddit om er zo achter te komen of dit wapen al uit was. Dit wakkerde een discussie aan waaruit bleek dat dit wapen te verkrijgen is door middel van een challenge in Call of Duty Warzone.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/noa2hm/alreadygotnewweapontookthisclip2daysago/?utmsource=share&utm_medium=web2x&context=3

Een andere Reddit gebruiker, zLight_Yagami, wie de AMP63 al ontgrendeld heeft in Black Ops Cold War, vertelde hoe het proces verloopt. Hij vertelt dat je het wapen ontgrendeld doormiddel van vijf eliminaties met een handgeweer in 20 matches. De challenge is niet te zien in Warzone of Black Ops Cold War, toch houdt het spel bij of je de challenge doet. Spelers bevestigen dat de challenge niet te behalen is in Black Ops Cold War, dit omdat het gedaan moet worden in Battle Royale.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/blackopscoldwar/comments/nohzbn/psayoucanunlocktheamp63pistolincoldwar/h003k9l?utmsource=share&utm_medium=web2x&context=3

Overeenkomst Sykov pistool

De AMP63 lijkt op de controversiële Sykov Pistol, de Sykov domineerde close-range gevechten totdat het wapen generfd werd. Hierdoor is het mogelijk dat steeds meer mensen in Black Ops Cold War de AMP63 gaan gebruiken, vooral nu deze bug steeds meer mensen bereikt. Raven Software en Treyarch hebben beide nog niet gereageerd op deze bug. Ook is het niet bekend wanneer het wapen officieel uit komt.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen