Nieuws

Warzone vol met hackers dankzij gratis proefperiode cheats

Warzone vol met hackers dankzij gratis proefperiode cheats

Call of Duty: Warzone zit weer volledig vol met hackers, mede dankzij websites die hun cheatsoftware voorzien van een gratis proefperiode. Sinds het einde van seizoen 3 bieden verschillende websites deze proefperiodes aan voor hun programma’s, waardoor wallhacks, aimbots en onkwetsbaarheid steeds makkelijker te verkrijgen zijn. Spelers zijn de cheaters helemaal beu, ondanks de vele pogingen van ontwikkelaar Raven Software om het valsspelen een halt toe te roepen.

Tegenwoordig het niet meer gek om in elke game van Warzone wel een cheater tegen te komen. Sommigen zijn er iets subtieler in dan anderen, maar de kans is aanzienlijk dat er iemand vals zit te spelen in je potje. Dit komt niet alleen doordat Warzone zo ontzettend groot is of door de hype van het nieuwe seizoen, maar ook door de nieuwe tactiek die websites die deze cheats verkopen hebben toegepast. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om de software die gebruikt wordt door valsspelers gratis te proberen. Hierdoor is de entree barrière voor valsspelers nog lager.

Warzone hackers

De hacks waaraan je moet denken bij dit soort software zijn de welbekende aimbots en wallhacks, waardoor je automatisch op mensen richt en je door muren kan zien. Ook zijn de hacks waardoor je onkwetsbaar wordt redelijk populair. Eerder kregen hackers het ook al voor elkaar om items die niet eens in Warzone zitten zoals de Night Vision Goggles in de game te hacken. Spelers klagen over de valsspelers op Reddit, en zijn er terecht helemaal klaar mee.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/o2be9z/massiveinfluxofcheaters/?utmsource=share&utm_medium=web2x&context=3

Voor velen is het een nu of nooit situatie, waarbij sommigen zelf aangeven dat ze willen stoppen met het spel als deze problemen niet worden opgelost. Tot dusver heeft Raven Software nog niets laten weten over de enorme influx aan cheaters.

Stijn van Steenbergen
Stijn van SteenbergenRedacteur/Media ProducerSchrijft over van alles en nog wat, met een passie voor de ontwikkeling van esports binnen Nederland en video content
Stijn van SteenbergenStijn van SteenbergenStijn van Steenbergen