Nieuws

Warzone glitch laat spelers weer onder Rebirth Island map komen

11 april 2021, 17:23

Na een tijdje uit de game te zijn geweest is de beroemde out of bounds glitch van Rebirth Island terug in Call of Duty: Warzone. Spelers kunnen op een bepaald deel van de map uit het level glitchen om zo tegenstanders ongezien aan te kunnen vallen. Deze glitch was eerder gefixt, maar lijkt alsnog in de game te zitten.

Het zit Rebirth Island niet mee. De alternatieve Warzone map wordt al maanden geteisterd door glitches waardoor spelers uit de map kunnen ontsnappen. Hierdoor kunnen ze zonder gevaar op hun dooie gemak tegenstanders neerschieten zonder dat deze een kans hebben om terug te vechten. Deze glitch zal al een tijdje in de game, maar was volgens de ontwikkelaars een aantal weken geleden uit het spel gehaald. Een clip op Reddit laat zien dat dat niet het geval is.

Hoe de speler uit de map is gekomen is nog onduidelijk. De plek waar dit incident plaatsvond is wel dezelfde plek als waar de originele exploit werd gevonden. Raven Software, ontwikkelaar van Call of Duty Warzone, heeft nog niets laten weten over de glitch en wanneer deze gefixt wordt.