Nieuws

Warzone Godzilla vs Kong event vandaag van start

Warzone Godzilla vs Kong event vandaag van start

De titanenstrijd barst los. Vandaag gaat het Warzone Godzilla vs Kong event van start. Operation Monarch brengt een nieuwe Limited Time Modus, killstreak en verschillende rewards naar Call of Duty's battle royale. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Vanaf 11 mei tot 25 mei komen de spelers van Call of Duty: Warzone in aanraking met Godzilla en Kong. Om de start van Operation Monarch te vieren heeft Activision een trailer geplaatst. Daarin wordt duidelijk dat de laatste geruchten kloppen: spelers komen oog in oog te staan met de monsters.

Warzone Operation Monarch LTM

Vanaf 11 mei is de Operation Monarch Limited Time Modus actief. In deze game modus droppen 60 spelers in teams van vier op het eiland Caldera. Dezelfde regels als in Rebirth Resurgence zijn van kracht.

Dit betekent dat er geen Gulag is. Spelers krijgen na een bepaalde tijd een respawn, mits één of meerdere teamgenoten nog in leven zijn. Een speler kan ook teruggekocht worden bij een buy station. Is het hele team tegelijk uitgeschakeld? Dan is de match voorbij.

Binnen de Operation Monarch LTM ga je op zoek naar Monarch Intel. Dit vind je door een supply box te openen of tegenstanders uit te schakelen. Met Monarch Intel laad je een meter op. Is deze vol? Dan krijg je toegang tot speciale items, zoals een drop marker voor je Warzone loadout én de gloednieuwe killstreak.

Terwijl je probeert als laatste in leven te blijven, moet je uitkijken voor Godzilla en Kong. Gedurende een match vindt er twee keer een Titan Frenzy plaats. Op dat moment vallen de titanen hun omgeving aan. Door hen op dat moment aan te vallen, kun je de nieuwe killstreak S.C.R.E.A.M. Device behalen.

warzone-godzilla-kong-operation-monarch-killstreak

Val Godzilla en Kong aan voor een killstreak

Operation Monarch brengt een nieuwe killstreak naar Warzone's Caldera. Het S.C.R.E.A.M. Device geeft spelers dezelfde krachten als Godzilla en Kong. Dit is de 'heat ray breath' van Godzilla en de 'ground pound' van kong. Je richt het apparaat op de locatie waar je wil toeslaan.

Spelers kunnen deze killstreak verdienen door schade toe te brengen aan de monsters tijdens een Titan Frenzy. Het team dat de meeste schade toebrengt, krijgt de killstreak. Lukt dit niet? Dan moet je zo veel mogelijk Monarch Intel verzamelen. Wanneer de meter vol is, verdien je de killstreak ook.

De Opration Monarch rewards

Om Operation Monarch in Warzone te vieren, is het mogelijk om een aantal beloningen vrij te spelen. Dit zijn verschillende charms, emblems, stickers, spays en een calling card. Hiervoor moet je de nieuwe killstreak gebruiken, schade aan de monsters toebrengen en een aantal keer in de top 15 eindigen. De details vind je in het in-game menu van Call of Duty: Warzone.