Nieuws

Warzone integratie met Cold War vertraagd, release nu op 16 december

7 december 2020, 11:07

De Warzone integratie met Call of Duty Black Ops Cold War is zes dagen vertraagd. Zonder duidelijke reden laat de ontwikkelaar op hun website weten dat de release van Season 1 nu op 16 december is.

Het Call of Duty Cold War Season 1, en daarmee ook de integratie van Warzone, begint niet op 10 december maar op 16 december. Dat liet de ontwikkelaar op 4 decemver via Twitter en een korte blog weten. Waarom de release is uitgesteld, wordt niet duidelijk, maar Treyarch legt vooral de nadruk op de grote verzameling aan nieuwe content die spelers kunnen verwachten.

Embedded content: https://twitter.com/CallofDuty/status/1334890227152904194

Volgens de blog wordt Season 1 van Cold War 'de grootste gratis content drop in de geschiedenis van Black Ops' inclusief de integratie van Operators, wapens, Player Progression, de Battle Pass en meer. Ook kunnen we veel verwachten van de nieuwe Warzone-ervaring, als we de blog moeten geloven.

Zo bevestigt deze blog ook definitief een nieuwe map én een nieuwe game mode, zijn er meer dan 30 wapens beschikbaar in Warzone en wordt de Gulag een compleet nieuwe beleving.

Double XP

Als bedankje voor ons geduld krijgen we vanaf 12 december een Double XP en Double Weapon XP event in Black Ops Cold War dat tot aan de lancering van het nieuwe seizoen duurt. Ook krijgen spelers die tussen 8 december 19:00 en 15 december 20:00 inloggen de Field Research Bundle en de Certified Bundle gratis.