Nieuws

Opgelet! Pingsysteem in Warzone lijkt kapot

10 juni 2021, 11:22

Warzones live pingsysteem is erg belangrijk om je samen met je team tegenstanders te elimineren, of juist je tegenstanders te ontwijken. Spelers melden dat de pings compleet verdwijnen of niet geregistreerd worden. In Warzone is het mogelijk om live te pingen, dit betekend]t dat wanneer je een tegenstander pingt dat deze kort zichtbaar blijft.

Warzone-spelers zijn erachter gekomen dat het live pingsysteem niet werkt zoals bedoeld of soms helemaal niet werkt. Dit is voor full party-groepen geen extreme ramp maar als je met willekeurige spelers speelt kan dit voor irritaties zorgen. Sinds de Season 3 Reloaded update hebben verschillende spelers dit probleem gemeld. Normaal gesproken wanneer je een tegenstander pingt, zien je team genoten dit. Wanneer je dat nu doet, verdwijnt dit meteen weer of wordt dit überhaupt niet geregistreerd.

“Ik wordt zo moe van het feit dat ik iemand ping maar dat deze meteen weer verdwijnt. Ook verandert je live ping niet in een gewone ping”, laat Warzone speler KbX1 weten op Reddit. “Hierdoor is het erg lastig te communiceren met mijn teamgenoten”. KbX1 is niet de enigste die last heeft van dit probleem, met hem zijn er nog vele andere spelers.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/nvff9z/ravenpleasefixlivepings/?utmsource=share&utmmedium=web2x&context=3

Veel Warzone spelers beweren dat het te maken heeft met de staat van de servers. “Het komt omdat de servers super slecht zijn sinds de mid-season update. Wanneer je live pings niet geregistreerd worden door de servers, laat dit zien hoe slecht deze zijn”, vertelt SpaceComanderNix op Reddit.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/nvff9z/ravenpleasefixlivepings/h13ib0n?utmsource=share&utmmedium=web2x&context=3

Raven Software, de ontwikkelaar van Warzonem heeft nog niet gereageerd op het pingprobleem. Spelers hopen dat het snel wordt opgelost.

Pingsystemen bestaan nu al een tijdje in First Person Shooters. Vooral in Battle Royale game’s als Apex Legends, Fortnite, PlayerUnkown’s Battleground en Warzone is dit erg belangrijk. Naast dat je met pings kan aangeven waar tegenstanders zitten, kan je ook informatie doorgeven zonder het gebruik van een microfoon of een textchat.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen