Nieuws

De nieuwe Warzone map Fortune's Keep is onthuld

De nieuwe Warzone map Fortune's Keep is onthuld

De nieuwe Warzone map Fortune's Keep is zojuist onthuld. In een reveal video maken de spelers in een halve minuut kennis met het nieuwe strijdveld. Fortune's Keep wordt in Season 4 toegevoegd. Dit seizoen gaat woensdag 22 juni van start.

Middels een community evenement moesten de spelers van Call of Duty: Warzone op 13 juni de Tac Map onthullen. Een dag later duiken we écht in de map door middel van de reveal video. Deze werd op het YouTube-kanaal van Call of Duty gedeeld. Afgaand op de beelden doet Fortune's Keep haar naam eer aan.

Fortune's keep komt in Season 4

Raven Software heeft grote plannen voor Warzone Season 4. Een gloednieuwe map is het paradepaardje van het seizoen 'Mercenaries of Fortune'. De reveal video toont de belangrijkste POI's (points of interest). Dit zijn Keep, Winery, Town, Smuggler's Cove, Overlook, Graveyard, Terraces, Gatehouse, Bay, Camp en Lighthouse. De Tac Map vind je in de tweet van Call of Duty.

Het lijkt erop dat Fortune's Keep net als Rebirth Island een kleine map is. Rebirth Island is populair, maar het is nog niet duidelijk of deze map compleet verdwijnt.

Naast Fortune's Keep brengt Season 4 natuurlijk nog meer nieuwe content met zich mee. De spelers van Warzone kunnen nieuwe wapens en een limited time modus verwachten. Verder voert Raven Software doorgaans een aantal aanpassingen aan de wapens door. Dit heeft zonder twijfel gevolgen voor de meta. Wat de beste warzone loadouts voor Caldera en Fortune's Keep zijn, is dus nog even afwachten.

De komst van een nieuwe Warzone map, de aankondiging van Modern Warfare 2 en Warzone 2 en de eerste beelden van de nieuwste iteratie. Het zijn roerige tijden voor Call of Duty fans. Om het wachten op de nieuwe games draaglijker te maken, kunnen de fans vanaf volgende week met een nieuwe map aan de slag.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.