Nieuws

Nieuwe Warzone map Fortune's Keep voor Season 4 aangekondigd

Nieuwe Warzone map Fortune's Keep voor Season 4 aangekondigd

De nieuwe Warzone map Fortune's Keep is officiëel aangekondigd. Een half jaar na de lancering van Caldera krijgt Call of Duty: Warzone alweer een nieuwe map. Het lijkt erop dat Fortune's Keep de kleinere map Rebirth Island gaat vervangen. Dit gaat waarschijnlijk in Season 4 gebeuren.

Op het officiële Twitter-account van Call of Duty werd in de avond van 12 juni de komst van Fortune's Keep naar Warzone aangekondigd. In een evenement dat waarschijnlijk op Rebirth Island plaatsvindt, wordt de community uitgedaagd om de Tac Map van Fortune's Keep te onthullen.

Gaat Fortune's Keep Rebirth Island vervangen?

Het is op dit moment nog onduidelijk of de komst van Fortune's Keep de ondergang van Rebirth Island betekent. Enerzijds is het onwaarschijnlijk dat de ontwikkelaars van Call of Duty: Warzone drie actieve maps aanhouden in de battle royale. Dit zou immers kunnen leiden tot versplintering van de community.

Echter, Rebirth Island is de laatste maanden minstens zou populair als Caldera. Dit komt doordat Caldera niet goed ontvangen is, maar ook, omdat de spelers van Warzone genieten van Rebirth Island. Het vervangen van Rebirth Island door Fortune's Keep is daarom een gok die verkeerd uit kan pakken.

Hoe het evenement, waarin de Tac Map van Fortune's Keep onthuld wordt, eruit gaat zien, is op dit moment niet duidelijk. De komst van Fortune's Keep gaat waarschijnlijk gepaard met de introductie van nieuwe limited time modi.

Achter de schermen wordt ook hard gewerkt aan de nieuwste iteratie van de franchise. De eerste Modern Warfare 2 gameplay beelden zijn inmiddels getoond. Call of Duty: Modern Warfare 2 wordt op 28 oktober uitgebracht. Later dit jaar verschijnt Warzone 2, de nieuwe battle royale van de Call of Duty franchise.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.