Nieuws

Warzone-map Verdansk wordt mogelijk opgeblazen

22 februari 2021, 16:18

Volgens geruchten gaat er op 11 maart een groot evenement plaatsvinden in Call of Duty Warzone, waarbij de gehele Verdansk-map mogelijk wordt opgeblazen.

Veel geruchten wijzen erop dat er een groot Warzone event zal plaatsvinden na de start van het nieuwe seizoen, met mogelijk op de Verdansk-map. Twee grote Call of Duty Black Ops Cold War en Warzone leakers twitterde over 11 maart en een explosie. 11 maart is ook de dag dat het Zombies Outbreak event eindigt, dit zou een verband kunnen hebben met het evenement.

Embedded content: https://twitter.com/WarzoneNewz/status/1363279416659488770?s=20

Embedded content: https://twitter.com/ModernWarzone/status/1363177265769680896

Sinds de release van Warzone in maart 2020 zijn er veel updates geweest. De integratie van Call of Duty Black Ops Cold War heeft veel toegevoegd; nieuwe wapens, modes, en de nieuwe Rebirth Island map. Toch spelen de meeste spelers op Verdansk.

Nieuwe map in het Oeralgebergte

Fans denken dat het vrachtschip die langzaam naar Verdansk komt geladen is met het zogeheten Nova 6 gas. Het vrachtschip kan mogelijk ontploffen wanneer het schip dicht bij de haven is. Deze explosie zou zoveel schade aanbrengen dat spelers naar een andere map moeten, dit zou mogelijk de nieuwe map zijn in het Oeralgebergte. Ook is het mogelijk dat Verdansk naar aanleiding van de explosie een flink aantal aanpassingen. Er gaan namelijk geruchten rond gaan over een nieuwe locatie in Verdanks.

Het is nog even wachten op Call of Duty Black Ops Cold War Season 2 en Warzone Season 2. Op 11 maart hebben we hopelijk meer informatie.

Deel: