Nieuws

Warzone Oeralgebergte-map eigenlijk bedoeld voor Call of Duty Blackout

6 april 2021, 15:31

De eerder gelekte map in het Oeralgebergte was nooit bedoeld voor Call of Duty Warzone. Over deze map werd lang gespeculeerd, maar de map bleek voor een geschrapt project die Call of Duty Blackout moest opvolgen.

Al een tijdje gaan er geruchten rond over een nieuwe Warzone-map in het Oeralgebergte. Deze map moest ook de lobbies vergroten naar 250 spelers. Nu blijkt dat de Oeralgebergte-map niet in de maak was voor Warzone, maar voor Call of Duty Blackout 2. Dit blijkt uit een gelekte afbeelding, waarbij de HUD (Head-Up Display)niet overeenkomt met die uit Warzone.

Activision wist van tevoren niet of Warzone een succes zou worden en meegenomen zou worden naar volgende Call of Duty-spellen. Het is dus daarom niet onlogisch dat er assets uit andere spellen uit de serie gehaald worden.

Embedded content: https://twitter.com/Nanikos/status/1378988998039769093?s=20

Eerder is er een celebrity trailer gelekt van Warzone, hierin was er een jaren 80 versie van Verdansk te zien. Ook was duidelijk te zien dat de trailer en map nog niet af waren. De kans is groot dat deze versie van Verdansk de nieuwe Warzone-map gaat worden. Warzone seizoen 3 gaat van start op 22 april 2021.