Nieuws

Warzone Season 4 gaat vandaag van start

Warzone Season 4 gaat vandaag van start

Call of Duty: Warzone Season 4 gaat vandaag van start! Vanaf vanavond 18:00 kunnen de spelers met de nieuwe content aan de slag gaan. Het seizoen duurt twee maanden en brengt de nieuwe map Fortune's Keep naar de battle royale. De titel van Season 4 is Mercenaries of Fortune.

Met de tekst "gold is the only rule we follow" wordt Mercenaries of Fortune in Call of Duty geïntroduceerd. De trailer van het nieuwe seizoen maakt meteen duidelijk wat we de komende twee maanden in Warzone kunnen verwachten. De nieuwe operators, game modi en voertuigen komen allemaal met het thema overeen.

Wat brengt Warzone Season 4?

Zoals gezegd brengt Warzone Season 4 de nieuwe map Fortune's Keep. Deze map doet denken aan een mediterraans eiland en is qua grootte vergelijkbaar met Rebirth Island. Dit betekent niet dat Rebirth Island verdwijnt. Fortune's Keep en Rebirth Island worden gedurende het vierde seizoen gerouleerd.

warzone-season-4-fortunes-keep

Verder gaat de map Caldera op de schop. Vanaf 22 juni om 18:00 heeft Caldera 50% minder vegetatie en is de Warzone map een aantal locaties rijker. Wie al langer Warzone speelt, zal storage town herkennen. Deze grote opslagplaats keert terug en is de meest in het oog springende toevoeging.

Ook dit seizoen is er weer een gloednieuwe battle pass. De seizoenspas kost 1000 COD Points en zit boordevol met operators, blueprints, calling cards, emblems, double xp tokens en natuurlijk extra COD Points.

Tot slot start vandaag ook het nieuwe seizoen voor Call of Duty: Vanguard. Season 4 brengt de map USS Texas, twee nieuwe wapens, een 'round based' zombies map en nog meer content met zich mee. De spelers van Call of Duty Ranked Play moeten opnieuw vijf wedstrijden spelen om in een divisie geplaatst te worden.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.