Nieuws

Warzone-spelers vragen massaal om aanpassing perks

2 juni 2021, 13:07

Call of Duty Warzone-spelers willen dat perks worden aangepast om ze de meta op te schudden. Bepaalde perks worden extreem veel gebruikt en andere totaal niet.

Wanneer het aankomt op de meta van Warzone hebben de meeste spelers hun focus op wapens, attachments en granaten. Maar het is mogelijk om dieper in te gaan op je loadout, dit kan met perks. Sommige perks zijn super handig vooral perks als Ghost en Cold Blooded, met deze perks blijf je ongezien op UAV’s en Heartbeat Monitors. Sommige spelers vinden dat de huidige meta wat betreft perks een beetje stijf wordt en dat deze door elkaar geschud moet worden. Om zo andere perks te versterken en zo meer variatie naar de Battle Royale te brengen.

Reddit gebruiker Vol4lyfe123 kwam met een grote suggestie. Hij suggereerde dat Raven Software, de developer van Warzone een drastische rework moet geven aan een paar perks om deze zo beter te maken. Een paar van Vol3lyfe123’s ideeën zijn om Quick Fix te verplaatsen naar perk slot drie en Harline en Amped compleet uit het spel te verwijderen. Misschien één van de interessantste suggesties is rondom High Alerts. Naast dat het tegenstanders een outline geeft zodat je ze beter kan zien suggereert Vol3lyfe123 dat het ook een counter kan zijn voor Dead Silence. Om zo spelers met Dead Silence vanaf een afstandje te horen lopen. Ook is er een idee dat spelers met Battle Hardened minder schaden krijgen van het gas.

Embedded content: https://www.reddit.com/r/CODWarzone/comments/npe357/ithinkitstimewegotaproperperk/?utmsource=share&utmmedium=web2x&context=3

Ook andere spelers pitchte hun ideeën in de reacties, na een tijdje werden er meerdere gesprekken gevoerd in de reacties over de perks. Spelers kwamen tot de conclusie dat Warzone veranderingen nodig heeft. “De perk meta is te stijf op dit moment, hopelijk komen er aanpassingen aan de perks”, vertelt een speler. “Ghost hoeft niet minder sterk te worden, andere perks moeten juist sterker worden”, voegde een andere speler toe.

Het is nu afwachten tot Raven Software iets gaat doen met de perks. Wel hebben ze gezegd dat er eerst aanpassingen komen aan de Call of Duty Modern Warfare wapens in Warzone, misschien zijn de perks dat later aan de beurt.

Theus Veldhuizen
Theus VeldhuizenRedacteur Schrijft over van alles, maar heeft een passie voor Valorant en League of Legends.
Theus VeldhuizenTheus VeldhuizenTheus Veldhuizen