Nieuws

Warzone-spelers willen trainingmodus uit Apex Legends

2 maart 2021, 17:49

Warzone-spelers hebben op Reddit massaal laten weten dat ze een belangrijke functie missen in het spel. Een functie die de grootste concurrent, Apex Legends, wel heeft. De spelers vragen om een firing range, een range waar spelers verschillende loadouts kunnen testen en zo bepalen of ze de loadout willen gebruiken in een online match.

In Warzone is een goede loadout van groot belang, het is alleen niet mogelijk om een loadout te testen voor je in een match gaat. Warzone-spelers hebben hier veel baat bij, zodat ze minder tijd kwijt zijn aan het perfectioneren van hun loadout en meer kunnen spelen. In Apex Legends, de populaire battle royale game van EA, zit er wel een firing range. Hier kunnen spelers wapens en de abilities van heroes uit proberen voordat zij in een match stappen.

Reddit gebruiker Lifeestwange smeekte de Warzone developers om een firing range toe te voegen aan het spel, om zo dingen uit te proberen. Want het is vervelend als je in een match zit en er achterkomt dat je loadout niet werkt zoals je had verwacht.

Het is nog maar de vraag of ontwikkelaar Raven Software dit gaat toevoegen in Warzone, want een reactie blijft vooralsnog uit.