Nieuws

Water zakt in Fortnite patch 13.20

1 juli 2020, 11:47

In Fortnite-patch 13.20 wordt de stand van het water voor het eerst dit seizoen verlaagd, er zijn dit keer echter nog geen belangrijke locaties boven water gekomen. Verder wordt de Flare-Gun aan het spel toegevoegd en kan de Upgrade-Bench vanaf nu worden meegenomen.

In de nieuwste Fortnite-patch begint het water dat het eiland sinds het begin van Season 3 overspoelt zich langzaam terug te trekken. Voorlopig zijn er nog geen belangrijke locaties boven water gekomen, maar houd de map goed in de gaten want gedurende het seizoen zullen er steeds meer locaties weer beschikbaar worden. 

Embedded content: https://twitter.com/FortTory/status/1278236485737725953?s=20

Naast het terugtrekkende water brengt patch 13.20 nog twee belangrijke veranderingen met zich mee. Zo is de Flare Gun eindelijk toegevoegd aan het spel waardoor spelers een nieuwe manier hebben om vijandige bouwwerken te kunnen vernietigen. De Flare Gun heeft zes kogels en doet 60 damage bij een directe treffer. Wat de Flare Gun onderscheidt van andere wapens is de mogelijkheid om, net als de Firefly Jar, bouwwerken van tegenstanders in brand te zetten.

De tweede grote verandering betreft de Upgrade Bench. Spelers kunnen vanaf nu de Upgrade Bench slopen, wanneer ze de loot die dan dropt oppakken kunnen ze wanneer ze willen on-the-go een item upgraden.