Nieuws

Wirwar LAN-party georganiseerd in FC Twente stadion

21 september 2020, 11:14

Op 9 oktober wordt de Wirwar LAN-party georganiseerd in het FC Twente stadion. Het lan-evenement staat in teken van Twentse bedrijven die het in verschillende toernooien tegen elkaar opnemen. Bezoekers zijn ook welkom, deze kunnen meedoen aan een FIFA 21-toernooi, Virtual Reality-games spelen en genieten van een hapje en drankje.

Het Wirwar-evenement is een iniatief van Jasper Ipskamp en Rick van der Linde dat begin dit jaar ontstaan is. Het evenement staat in teken van Twentse bedrijven en studenten, die het tegen elkaar kunnen opnemen op de vloer van de LAN-party. Er worden toernooien gespeeld in verschillende games zoals StarCraft II, PUBG, Rocket League en Super Smash Bros. Ultimate.

Bezoekers zijn overigens welkom. Deze kunnen weliswaar niet aan alle toernooien meedoen, maar toeschouwen, een potje VR-gamen of het nuttigen van een hapje en drankje behoren tot de opties. Ook is er een FIFA 21-toernooi en kun je het opnemen tegen de esporters van FC Twente: Enis Tokdemir, Brent Weerink en Jelte Golbach. Bezoekers die mee willen doen met de LAN-party moeten zoals gewoonlijk hun eigen PC of laptop meenemen. Dat geldt uiteraard ook voor de studenten en werknemers uit Twente.

Werknemers van bedrijven, Twentse studenten en bezoekers kunnen een ticket kopen via de website van Wirwar. Een bezoekersticket kost 10 euro en een LAN-party-ticket 35 euro. Het Wirwar-evenement neemt alle corona-maatregelen in acht. Als het moet worden afgeblazen wegens nieuwe maatregelen kunnen bezoekers hun geld terugkrijgen.