Nieuws

Zaterdag tweede kwalificatie-toernooi Red Bull Solo Q

3 juni 2020, 13:22

Aankomende zaterdag is het tijd voor het tweede kwalificatietoernooi van Red Bull Solo Q. De acht beste spelers van dit toernooi gaan samen met de beste 8 spelers van het eerste kwalificatietoernooi in de landelijke finale strijden om de titel en een ticket voor de volgende ronde. De uiteindelijke winnaar van de Solo Q Grand Final krijgt de kans het met en tegen professionele spelers en influencers op te nemen tijdens het volgende League of Legends All-Star Event.

Red Bull Solo Q is het officiële  1v1 League of Legends-toernooi dat georganiseerd wordt door Red Bull in samenwerking met Riot Games. Dit weekend is het tijd voor het tweede kwalificatietoernooi in de reeks en wordt er bepaald wie met HAAAAAAAAAAACHI, de winnaar van het eerste toernooi, en de andere zeven finalisten gaan strijden in de landelijke finale. Na zaterdag weten we dus welke zestien spelers zich voor die finale geplaatst hebben en dus nog steeds kans maken op de nationale titel, een ticket voor de volgende ronde en die hoofdprijs in de Grand Final. Een compleet verzorgde reis naar het volgende League of Legends All-Star Event waar de winnaar met en tegen professionele spelers en influencers zal gaan strijden als vertegenwoordiger van Red Bull.

Embedded content: https://twitter.com/redbullNED/status/1266376211669766144?s=20

Meedoen met Red Bull Solo Q

Iedereen kan zich inschrijven om mee te doen met het toernooi. Spelers die graag meer informatie willen of willen oefenen kunnen terecht op de officiële Discord server van Red Bull Solo Q. Daar vindt je ook Riot ontwikkelaars en Red Bull organisatoren terug.