Nieuws

Zo speel je Black Ops Cold War Zombies gratis

Zo speel je Black Ops Cold War Zombies gratis

Wil je Black Ops Cold War Zombies gratis spelen? Dat kan! Een week lang kunnen de gamers die Call of Duty: Black Ops Cold War (nog) niet hebben, genieten van de bekende Zombies-gamemode. Het Zombies verhaal van dit jaar, dat voor een week gratis te spelen is, heet Die Maschine.

Call of Duty: Black Ops Cold War heeft best wat kritiek te verduren gekregen. Waar de game op sommige vlakken wat matig scoort, doet Zombies het wél goed. Zo heeft de game het perk-systeem wat opgepoetst en kan je jouw eigen loadout meenemen in de strijd tegen de Zombies. Zombies is dit jaar behoorlijk veelzijdig en dat maakt het extra leuk dat deze gamemode nu een week gratis te spelen is.

Download “Zombies Free Access”

Wie een week gratis Zombies spelen wel ziet zitten, kan deze gamemode downloaden. Dit doe je in de store van je platform naar keuze. Dit betekent dat Zombies beschikbaar is op PlayStation, Xbox en PC. De download is beschikbaar vanaf donderdag 14 januari. In de store moet je zoeken naar “Zombies Free Access”. De Zombies download zal dan verschijnen.

Cold War Zombies 3

In deze gratis week zijn drie gamemode beschikbaar. Dit zijn de reguliere Zombies-gamemode, Cranked en de PlayStation-exclusive gamemode Onslaught. Meer informatie over deze gamemodi vind je in ons artikel over de mid season update van Season 1.