Nieuws

Zo unlock je Call of Duty operator Morte

8 september 2020, 08:03

Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone hebben er met ingang van dinsdag 8 september een nieuwe operator bij. De nieuwe operator is de Italiaan Morte, een voormalig lid van de Italiaanse Special Forces. Morte wordt gespeeld door acteur, rapper én Call of Duty-fan Fabio Rovazzi.

De nieuwe Call of Duty: Modern Warfare en Warzone operator Morte heet eigenlijk Sergio Sulla. Wat uiterlijk betreft is Morte duidelijk een mix van de Italiaanse Special Forces en de bekende Italian Western films, zijn passie. De naam 'Morte' is een ode aan zijn dode droom van het worden van een sheriff.

Voor de acteur Rovazzi is het spelen van een operator en/of een character binnen een Call of Duty-game altijd een geheime droom geweest. Rovazzi vindt Morte een geweldige operator. Met name de liefde voor de 'Italian Western' traditie spreekt hem aan. Het proces van het ontwikkelen van de Call of Duty operator Morte is in bovenstaande YouTube-video van Rovazzi vastgelegd.

Operator Morte unlocken

De operator Morte is vanaf dinsdag 8 september om 19:30 Nederlandse tijd beschikbaar. Morte is niet beschikbaar in de Battle Pass, dit betekent dat de spelers die als Morte de strijd aan willen gaan, hem moeten kopen. De Morte Operator Bundel zal voor 2400 COD Points beschikbaar zijn in de in-game store.