Organisator

Esports Game Arena

Informatie

De Esports Game Arena is al sinds de opening in oktober 2017 een begrip binnen de Nederlandse esports-wereld. De locatie, gelegen vlakbij het station in Alphen aan den Rijn, fungeert als een (e-)sportbar, internetcafé en als locatie om toernooien te organiseren! Wekelijks staat de kalender vol met competities voor zowel amateurs als profs. Er is zelfs een studio aanwezig, zodat ook de online streams voorzien kunnen worden van professioneel commentaar.

Omdat de Arena een van de weinige locaties in Nederland is die 100% is ingesteld op gamers, zul je merken dat veel externe partijen hun toernooien door de Esports Game Arena laten hosten. Denk hierbij aan de voorrondes van de Dutch StarCraft League of een Call of Duty-lantoernooi van Divince.

Zelf organiseert Esports Game Arena ook met regelmaat toernooien. Denk hierbij aan de twee-wekelijkse Fortnite Night of Mario kart-toernooien. Naast gamecompetities worden er ook activiteiten als bierproeverijen en pubquizes georganiseerd en kun je ook terecht om je favoriete esports-competities te bezichtigen onder het genot van een drankje aan de bar

Deel: