Nieuws

Zo krijg je gratis toegang tot Overwatch 2 beta

Header uit Junker Queen Origin Story

Heb je interesse om Overwatch 2 te proberen later deze maand? In dit artikel lees je de verschillende (gratis) manieren om deel te nemen aan de nieuwe beta voor Overwatch. Je krijgt sowieso toegang. Perfect als je Sojourn of Junker Queen wil uitproberen.

overwatch 2 banner

De makkelijkste manier om op dag 1 zeker te zijn van deelname aan de Overwatch 2 beta is door ‘The Watchpoint Pack’ te kopen. Dit is een pre-order pakket voor de Early Access versie van Overwatch 2 welke op 4 oktober verschijnt. In de Watchpoint Pack zit onder andere de Season 1 Premium Battle Pass, twee Legendary Skins, 2000 Overwatch Credits en een speciaal icoontje. Daarnaast krijgen kopers dus ook toegang tot de beta van het spel.

Natuurlijk zijn er ook gratis manieren om vroegtijdig te genieten van Overwatch 2. De makkelijkste optie is door je aan te melden via de site van Blizzard. Op de pagina van de beta kan je aangeven op welk platform je wil spelen en is het mogelijk jezelf aan te melden. Daarna worden een aantal mensen gekozen die toegang krijgen.

Als je jezelf aanmeldt krijg je ALTIJD toegang tot de beta van Overwatch 2. Of je betaalt of niet, je kan uiteindelijk deelnemen. Daarbij wel de kanttekening dat het toevoegen van spelers in golven gebeurt. De eerste spelers worden op 28 juni toegevoegd, terwijl het ook mogelijk is dat je pas op 14 juli toegang krijgt. In tegenstelling tot de eerste beta kunnen naast PC-spelers ook consolespelers op Xbox en PlayStation aan de slag met vroegtijdige toegang. Tenzij je op Nintendo Switch speelt, kan jezelf dus aanmelden.

De tweede beta zal alle content van de eerste Overwatch 2 beta bevatten. Dat betekent dus sowieso Sojourn, de Push-gamemode en meer. Daarnaast zullen onder andere ook de nieuwe hero Junker Queen en de nieuwe map Rio de Janeiro worden toegevoegd. Dus ook voor de doorgewinterde spelers uit de eerste beta is er genoeg te ontdekken.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend