Nieuws

Dit zijn de abilities van Overwatch 2 hero Junker Queen

Dit zijn de abilities van Overwatch 2 hero Junker Queen

Blizzard heeft een Overwatch 2 trailer gedeeld met gameplay van de nieuwe hero Junker Queen. Deze nieuwe tank excelleert wanneer ze tussen de vijanden kan springen en zo veel mogelijk chaos kan creëren. Gelukkig voor haar heeft ze dan ook een ultimate die ervoor zorgt dat ze midden in de actie terecht komt.

Embedded content: https://www.youtube.com/watch?v=r8k0eQ2yjns

De basis van Junker Queen zit in haar Wounds mechanic, als ze tegenstanders raakt met haar abilities of melee aanval dan krijgen die tegenstanders Wounds. Dit is een damage over time debuff die ook nog eens healing geeft aan Junker Queen.

Om te schieten gebruikt Junker Queen een shotgun. Dit geweer heeft niet veel munitie, maar is moordend als ze dicht bij vijanden kan komen. Tegenstanders die wegrennen hebben ook dikke pech, want Junker Queen kan met haar mes geraakte tegenstanders naar haar toetrekken.

Dichtbij de vijand

In tegenstelling tot bijvoorbeeld Reinhard ga je met Junker Queen zo dicht mogelijk naar je tegenstanders toe. Het liefste met een team dat meegaat in de actie. Denk bijvoorbeeld aan supports als Brigitte of Moira en DPS als Genji of Soldier. Een belangrijke reden waarom dit is, is vanwege Junker Queen’s Commanding Shout, een ability waardoor ze zelf sneller gaat rennen en een flinke health boost krijgt. Daarnaast krijgen ook teamgenoten die in de buurt staan een aardige opkikker qua hp.

Junker Queen’s Ultimate is Rampage. Dit is een charge naar voren toe waarbij ze tegenstanders aan de kant beukt, schade aanricht en daarnaast ook wounds en anti-healing geeft. Tegenstanders die geraakt worden kunnen dus niet gehealed worden, terwijl Junker Queen naast ze staat.

Junker Queen Abilities

Ben je benieuwd naar Junker Queen? Ze is te spelen tijdens de volgende Overwatch 2 beta, welke later deze maand begint. Heb je wat meer geduld? Dan kan je in oktober gratis aan de slag met de Overwacht 2 early access van Blizzards game.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend