Nieuws

Blizzard komt met Overwatch-kit DrDisrespect

Blizzard komt met Overwatch-kit DrDisrespect

Blizzard heeft een kit gemaakt met abilities die DrDisrespect zou hebben als hij in Overwatch 2 zou zitten. De flamboyante streamer speelde afgelopen maand erg veel Overwatch 2 toen hij bezig was met zijn speciale Doctober-evenement.

Overwatch 2 is erg populair, de game werd in de eerste tien dagen na release al 25 miljoen keer gedownload. Ook verschillende streamers zijn aan de haal gegaan met de opvolger van het originele Overwatch. Een van die streamers is DrDisrespect. In oktober, tijdens zijn speciale Doctober-maand, was hij vaak te vinden in de game van Blizzard. Dat bedrijf bedankte hem dan ook door een speciale hero-kit te maken voor de streamer.

De kit is natuurlijk als grap bedoelt, DrDisrespect komt namelijk niet echt als speelbaar personage naar Overwatch. Hoe dan ook is de kit wel leuk gemaakt, al is deze wel een beetje overpowered. Zo kan de Doc zijn zonnebril gebruiken om ‘energiestralen recht in de ziel van zijn tegenstanders te schieten’, kan hij met zijn atletische vermogen ruim elf meter hoog springen en kan hij met één ability het team van de tegenstander wipen en de game twee keer winnen. De laatste ability is dat de Doc gewoon plezier wil hebben tijdens het gamen, erg underpowered vergeleken met zijn vorige skills.

Ondanks dat DrDisrespect, die overigens werkt aan een eigen game, tevreden lijkt met Overwatch 2 is dat lang niet het geval bij iedereen. Er zijn ongelooflijk veel klachten over de skins. Wil je een legendarische skin vrijspelen dan kost dat je omgerekend zo’n zes maanden speeltijd. Wil je die skin kopen dan ben je liefst 20 euro kwijt. Mocht je ondanks deze problemen zelf Overwatch 2 willen proberen dan hebben we overzichten van de abilities van Sojourn, Junker Queen en Kiriko. Benieuwd wat er nog meer toegevoegd is aan Overwatch 2 dan hebben we ook daar een overzichtsartikel voor.

Danny van Gend
Danny van GendRedacteurSchrijft over League of Legends en Rocket League, is een betere kijker dan speler
Danny van GendDanny van Gend