Nieuws

Dit zijn alle abilities van Overwatch 2 hero Sojourn

Dit zijn alle abilities van Overwatch 2 hero Sojourn

De ontwikkelaar van Overwatch 2 heeft veel nieuwe informatie over de Sojourn onthuld, inclusief haar overclock ultimate ability. Sojourn zal de eerste nieuwe held zijn die wordt toegevoegd in Overwatch 2, en wordt niet alleen als het eerste zwarte vrouwelijke personage van de game, maar ook de eerste Canadees.

Sojourn eerste Hero met een Railgun als primair wapen

Sojourn is de eerste Overwatch hero die een Railgun als haar primaire wapen gebruikt. Spelers die nauwkeurig kunnen schieten en goed zijn in het tracken van tegenstanders zouden wel eens goed overweg kunnen met de nieuwe hero aangezien elk geraakt schot energie opslaat. Zodra er voldoende energie is opgeslagen, kan Sojourn haar Secondary fire gebruiken om die energie af te vuren.

Haar Disrupter Shot is een vaardigheid die vijanden vertraagt en schade toebrengt. Dit werkt goed in combinatie met haar primaire en secundaire schoten en maakt het waarschijnlijk een stuk makkelijker om haar te gebruiken.

Sojourn krijgt een Power Slide ability

Powerslide is een mobiliteits ability die, zoals de naam al doet vermoeden. Sojourn glijdt snel over de grond en kan zelfs naar hogere posities op de map kan springen.

"We wilden een verticaal element aan haar abilities toevoegen om haar in staat te stellen snel toegang te krijgen tot hoge uitkijkpunten en haar rol als mobile damage hero te versterken", legt Senior Hero Designer Josh Noh uit in een blogpost.

Sojourn Overclock ultimate

Haar ultieme vaardigheid, genaamd Overclock, tilt Sojourn’s railgun naar een totaal nieuw niveau. Met Overclock wordt haar railgun automatisch opgeladen en zullen haar schoten vijanden doorboren en grote hoeveelheden schade aanrichten.

"We wilden dat Overclock bijna zou aanvoelen als de hitscan-versie van een Genji Dragon Blade," zei Noh.

Gezien de vergelijkingen met Genji's Dragon Blade, zal het interessant zijn om te zien hoe de hero zich meet met andere hero's, zoals Ana, die Sojourn verder kan versterken met een Nano Boost.

Tom Fleischmann
Tom FleischmannRedacteurFIFA 22-specialist
Tom Fleischmann