Nieuws

Dit is Pokémon GO Dratini Community Day

Dit is Pokémon GO Dratini Community Day

Één van de leukste evenementen van de afgelopen periode staat voor de deur. Tijdens Pokémon GO Dratini Community Day kunnen trainers over de hele wereld zich immers verzekeren van een oersterk virtueel wezen. Weet jij een Dragonite te bemachtigen?

Pokémon GO Dratini Community Day Classic, zoals de naam officieel luidt, gaat op zaterdag 5 november om 14:00 van start. Het evenement duurt tot 17:00 en in die periode worden trainer uitgedaagd om zoveel mogelijk Dratini's te vangen. Dus, verzamel je vrienden en zorg dat je genoeg PokéBalls op voorraad hebt om deze dag optimaal te benutten.

Embedded content: https://twitter.com/PokemonGoApp/status/1578076356080029697

Alles over Pokémon GO Dratini Community Day

Tijdens Pokémon GO Dratini Community Day verschijnt deze dragon type Pokémon in groten getale in het wild. Het is mogelijk om een shiny variant tegen het lijf te lopen, dus wees op je hoede.

Het is de meeste spelers natuurlijk om Dragonite, de evolutie van Dragonair te doen. Weet jij Dragonair tijdens het evenement in een Dragonite te evolueren, dan leert dit virtuele wezen de krachtige aanval Draco Meteor. Deze bezorgt 150 schade in gevechten met een gym of een andere trainer.

Verder zijn er gedurende het evenment verschillende bonussen actief. Wie een Pokémon vangt, ontvangt drie keer zo veel stardust. Daarnaast blijft een lure module en een incense drie uur lang actief op zaterdag 5 november.

GO Battle League

Dragonite is een uitstekende Pokémon om in de GO Battle League te gebruiken. Met name de aanvallen Dragon Breath, Dragon Claw en Superpower maken deze Pokémon enorm sterk. Dit geldt voor de Great League, Ultra League en Master League. In de laatstgenoemde competitie behoort Dragonite zelfs tot de top vijf beste virtuele wezens.

Wie Dragonite voor de GO Battle League wil gebruiken, doet er verstandig aan om te wachten met het evolueren van deze Pokémon. Dit zorgt er dus voor dat Draco Meteor aangeleerd wordt, een aanval die niet tot de beste opties in de pvp-modus behoort.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.