Nieuws

'Gold PokéStops' verschijnen in Pokémon GO

'Gold PokéStops' verschijnen in Pokémon GO

Naar verluidt verschijnen 'Gold PokéStops' na de komende Community Day in Pokémon GO. Dit weet onder andere de gerenommeerde content creator Leek Duck via Twitter te melden. Binnen de community wordt gesproken over een mogelijke introductie van een nieuw virtueel wezen.

Zaterdag 5 november is voor veel trainers in Pokémon GO een interessante dag. Dratini Community Day vindt immers tussen 14:00 en 17:00 plaats. Miljoenen mensen over de hele wereld zullen dus proberen een sterke Dragonite in de wacht te slepen. Op basis van de meest recente berichtgeving lijkt ontwikkelaar Niantic daarnaast een verrassing in petto te hebben.

Embedded content: https://twitter.com/LeekDuck/status/1588760367144251392

Gold PokéStop in Pokémon GO

In de ochtend voorafgaand aan de Pokémon GO Dratini Community Day is nog weinig informatie over de Gold PokéStops in Pokémon GO voorhanden. Wel is duidelijk dat deze speciale PokéStops direct na het aanstaande evenement verschijnen.

Na het bezoeken van een Gold PokéStop gaat een mysterieuze Pokémon je volgen. Daarnaast ontvang je meer in-game voorwerpen dan gebruikelijk is en verschijnt er een nog onbekende munt in je Item Bag. Het is op dit moment niet duidelijk wat trainers met deze munt kunnen doen.

Trainers die actief zijn in de GO Battle League doen er verstandig aan om tijdens de Community Day een sterke Dratini in een Dragonair en vervolgens een Dragonite te evolueren. Deze dragon type Pokémon presteert immers uitstekend in de pvp-modus van de mobiele game.

Mocht je op pad zijn gegaan om aan de Community Day deel te nemen dan loont het wellicht om even te blijven om te achterhalen wat de Gold PokéStops in Pokémon GO te bieden hebben.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.