Nieuws

Dit is Pokémon GO Teddiursa Community Day

Dit is Pokémon GO Teddiursa Community Day

Komende zaterdag is het tijd voor Pokémon GO Teddiursa Community Day. Gedurende de dag verschijnt dit kleine virtuele wezen in groten getale in het wild. Aan jou de taak er zoveel mogelijk te vangen en de beste van het stel te evolueren. Wij vertellen je alles wat je moet weten.

Teddiursa Community Day is alweer het tweede gelijksoortige evenement deze maand in Pokémon GO. Vanaf zaterdag 12 november om 14:00 Nederlandse tijd gaat het evenement van start. Net als iedere andere Community Day duurt deze drie uur.

Teddiursa Community Day

Het draait komende zaterdag dus allemaal om Teddiursa en zijn evoluties. Het is mogelijk om tijdens het evenement een shiny variant van deze Pokémon tegen het lijf te lopen. Weet jij deze te vangen?

Evolueer Ursaring bij volle maan

Vanaf zaterdag 12 november om 14:00 tot en met zondag 13 november om 06:00 hangt er een volle maan in de lucht in Pokémon GO. Naar verluidt kan Ursaring (de evolutie van Teddiursa) alleen bij volle maan in een Ursaluna geëvolueerd worden. Wanneer dit gebeurt, leert Ursaluna de ground-aanval High Horsepower.

Bonussen

Tijdens de Teddiursa Community Day zijn er natuurlijk ook tal van bonussen actief. Ben je dus niet in deze Pokémon geïnteresseerd, dan loont het alsnog om op pad te gaan. Hieronder vind je enkele bonussen:

  • Twee keer zoveel candy bij het vangen van een Pokémon
  • Drie keer zoveel stardust bij het vangen van een Pokémon
  • Een lure module of incense duurt drie uur

Raids

Pokémon trainers die zin hebben in een uitdaging kunnen het in een raid met vier sterren opnemen tegen Ursaring. Deze raids zijn op zaterdag 12 november vanaf 17:00 tot en met 22:00 actief. Het succesvol voltooien van deze raid laat Teddiursa 30 minuten lang in de nabije omgeving verschijnen.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.