Nieuws

Alles over Pokémon GO Ultra Beast Arrival: Global

Alles over Pokémon GO Ultra Beast Arrival: Global

Trainers over de hele wereld kunnen zich opmaken voor Pokémon GO Ultra Beast Arrival: Global. Dit evenement brengt een aantal mysterieuze en bijzonder sterke virtuele wezens naar de mobiele game. Wij vertellen je alles wat je moet weten om dit evenement optimaal te benutten.

Ultra Beast Arrival: Global gaat op zondag 27 november om 11:00 van start. Het evenement duurt bijna de hele middag en eindigt om 17:00. Vanaf 26 november zijn er ook zogeheten in-person evenementen. Deze vinden echter alleen in het Verenigd Koninkrijk (Londen) en de Verenigde Staten (Californië) plaats.

Embedded content: https://twitter.com/PokemonGoApp/status/1594435464148430848

Pokémon GO Ultra Beast Arrival: Global

Op 27 november moeten trainers hun krachten bundelen in Pokémon GO. Een select aantal Ultra Beasts zal immers in raids met vijf sterren verschijnen. Welke dit zijn, is afhankelijk van het werelddeel waarin je je bevindt. In Europa tref je de volgende Pokémon:

  • Pheromosa
  • Guzzlord
  • Nihilego

Bovenstaande virtuele wezens tref je dus in raids. Weet je een raid met succes te voltooien, dan verschijnen er verschillende reguliere Pokémon voor een korte duur in de nabije omgeving. Het gaat om Schyther, Machoke, Gulpin, Magmar, Dedenne, Absol, Frillish, Gulpin en Minccino.

Bonussen

Deelnemen aan raids levert op 27 november ook enkele bonussen op. Zo ontvangen trainers 25 procent meer ervaringspunten (XP) voor het winnen van een raid tegen een Ultra Beast. Verder kan maximaal vijf keer een gratis raid pass verdiend worden en is de kans op het ontvangen van XL Candy groter.

Research tasks

Tijdens het evenement zijn ook research tasks te voltooien. De beloningen hiervoor zijn de verschillende Ultra Beasts, ook de Pokémon die in andere werelddelen in raids verschijnen. Het gaat om Buzzwole, Nihilego, Guzzlord, Celesteela, Kartana, Xurkitree en Pheromosa.

Tot slot worden trainers door Niantic uitgedaagd om zoveel mogelijk vrienden Pokémon GO te laten spelen. Bij 50.000 referrals krijgt men een gratis lure module en bij 100.00 referrals kunnen de trainers Ultra Beast Balls gebruiken op 27 november.

Kevin van Mourik
Kevin van MourikRedacteurSchrijft met passie over allerlei games en is sinds 'The Big Red One' verknocht aan Call of Duty.