Speler

Dan Dan

Danny Le Compte

Biografie

Danny 'Dan Dan' Le Compte is sinds 2019 de toplaner voor Misfits Gaming dat actief is in de LEC.

Carrière

Dan Dan begon zijn professionele carrière bji Ceberus e-Sports, een Spaanse organisatie. Hier speelde hij maar voor een korte tijd, waarna hij onder andere voor The Penguins Mafia, PAM eSports, Origen en Arctic Gaming speelde.

In april 2017 maakte Dan Dan een uitstapje naar Nederland en speelde hij twee maanden voor mCon esports, waar hij teamgenoten van onder andere dONNIE, Sebs en Nightmares was. Hij eindigde met mCon op de 7e plaats tijdens ESL Benelux 2017 Summer en verliet het team.

Het eerste team waar Dan Dan echt lang bij bleef hangen was het Franse LDLC. De toen 23-jarige toplaner was bijna een volledig jaar hun toplaner en won onder andere Valenciennes Game Arena 2018 en de Solary Cup 2018. Tussendoor won hij ook met het mixteam Mowglitch Fanclub het toernooi op GameForce Masters 2018.

Aan het einde van 2018 speelde Dan Dan nog even mee met Defusekids tijdens de play-offs van de Kayzr League 2018 Fall, die verloren werd van Sector One. Vrij snel daarna maakte hij de overstap naar Misfits Premier, waarmee hij EU Masters 2019 won. Halverwege 2019 werd Dan Dan ook ingezet in de LEC en sinds 2020 is hij de vaste toplaner, na het vertrek van sOAZ.

Prijzenkast

  • Lyon e-Sport 11 (LDLC)
  • Valenciennes Game Arena 2018 (LDLC)
  • GameForce Masters 2018 (Mowglitch Fanclub)
  • Solary Cup (LDLC)
  • EU Masters 2019 Spring (Misfits Premier)
Deel: